NAŠE USLUGE

RENT A CAR

Autostars Rent A Car Vam nudi iznajmljivanje svih vrsta vozila i prateće opreme uz jasno iskazane troškove. Dugogodišnje iskustvo uposlenika u iznajmljivanju vozila omogućuje nam da predvidimo i ispunimo sve Vaše potrebe. Naš vozni park i kvalitetna usluga garant su Vašeg zadovoljstva.

LIMO SERVIS (Najam vozila sa vozačem)

Autostars Rent A Car nudi uslugu najma vozila sa profesionalnim vozačem, sa višegodišnjim iskustvom i poznavanjem stranih jezika.

DOSTAVA VOZILA NA AERODROME

Vršimo dostavu vozila na aerodrome u zemlji i inostranstvu.

Gratis dostava vozila na banjalučki aerodrom.

USLUGE TRANSFERA

Obavljamo usluge transfera za avio kompanije, hotele, turističke agencije i individualne goste na svim relacijama u zemlji i inostranstvu. Nudimo usluge prevoza poslovnim subjektima, oraganizatorima kongresa i seminara.

NAŠI SARADNICI

brand
brand
brand
brand
brand

o nama

Kompanija Lumuzin servis Autostars je specijalizovana za usluge prevoza limuzinama, visokom i srednjom klasom vozila kao i za Rent-a-car usluge. Kompanija Limuzin servis Autostars postoji od 1999 godine. Često radimo za visoke delegacije sa pratnjom. Imamo dugogodišnje saradnje sa mnogim kompanijama u zemlji i inostranstvu.

Klijentima je zagarantovana diskrecija. Njihove i Vaše preporuke su garant kvaliteta naše usluge, za koju se svaki dan trudimo da bude što bolja i raznovrsnija. Nase reference su garancija nase kvalitetne usluge.

Imajući ovo u vidu možemo vam ponuditi kvalitetna vozila koja će u potpunosti odgovarati vašim željama i potrebama i još samo poželjeti ...

 ... SRETAN PUT!

kontakt informacije

BANJA LUKA - Aleja Svetog Save 43
POGLEDAJTE LOKACIJU

AERODROM - Mahovljani bb
POGLEDAJTE LOKACIJU