Uslovi rentiranja

HomeUslovi

Opšti uslovi rentiranja Agencije Autostars

Vozilo je iznajmljeno kada je potpisan ugovor između agencije Autostars i korisnika najma. Lice koje iznajmljuje vozilo mora imati minimum 23 godine starosti i 2 godine vozačkog iskustva. Prilikom preuzimanja vozila klijent treba da ima važeću vozačku dozvolu i ličnu kartu (pasoš). Kazne i dodatne administrativne zabrane koje su proistekle iz prekršaja bilo kog člana Zakona o saobraćaju Republike Srpske tokom perioda najma padaju isključivo na teret KORISNIKA najma. Iznajmljeno vozilo može se koristiti samo za vlastite potrebe i ne smije se iznajmljivati ili posuđivati trećem licu. Vozilo se ne smije opterećivati putnicima ili predmetima preko dozvoljene maksimalne težine. Za izlazak iz zemlje neophodno je pismeno ovlaštenje izdato od strane Autostars agencije za prelazak preko granice.

TRAJANJE NAJMA

Minimalno trajanje najma je jedan dan (24h). Na kraju najma Autostars agencija omogućava dodatni rok od 120 minuta (2 sata) za povratak vozila poslije ugovorenog vremena koji se ne naplaćuje. Poslije 120 minuta (2 sata) omogućeni period ističe, a Korisniku najma će biti naplaćen cijeli sledeći dan. Korisnik može promjeniti, samo uz odobrenje Autostars agencije mjesto vraćanja vozila i/ili vrijeme najma vozila.

CIJENA NAJMA

U dnevnu cijenu najma uračunato je potpuno kasko osiguranje vozila. Cijena najma ne uključuje troškove goriva.

DEPOZIT

Obavezan garantni depozit na platnim karticama, kreditnim karticama i u gotovini.

ODGOVORNOST TREĆEG LICA

Iznajmljeno vozilo je osigurano od štete prema trećem licu u skladu sa zakonom i dokumenta koja se na to odnose nalaze se u kolima. U slućaju štete na iznajmljenom vozilu, obavezan je policijski izveštaj. U slučaju krađe iznajmljenog vozila, obavezan je policijski izvještaj. Pri prijavi krađe korisnik mora kod sebe imati kompletnu dokumentaciju (saobraćajna dozvola, ugovor o najmu i originalni ključ). Kasko osiguranje ne priznaje oštećenja nastala u slučaju kada je vozilom upravljalo lice koje nije ovlašteno ugovorom o vožnji od strane Autostars agencije. Štete nastale grubim kršenjem saobraćajnih propisa (nasilnička vožnja, crveno svjetlo, puna linija, preticanje u tunelu, vožnja u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika) snosi isključivo potpisnik ugovora o iznajmljenom vozilu (klijent).

IZNAJMLJIVANJE DODATNE OPREME

KROVNI NOSAČ, DJEČIJA SJEDALICA, NAVIGACIONI UREĐAJ (GPS) - ne ulazi u osnovnu cijenu najma ukoliko Vam predstavnik Autostars agencije drugačije ne odobri.

o nama

Kompanija Lumuzin servis Autostars je specijalizovana za usluge prevoza limuzinama, visokom i srednjom klasom vozila kao i za Rent-a-car usluge. Kompanija Limuzin servis Autostars postoji od 1999 godine. Često radimo za visoke delegacije sa pratnjom. Imamo dugogodišnje saradnje sa mnogim kompanijama u zemlji i inostranstvu.

Klijentima je zagarantovana diskrecija. Njihove i Vaše preporuke su garant kvaliteta naše usluge, za koju se svaki dan trudimo da bude što bolja i raznovrsnija. Nase reference su garancija nase kvalitetne usluge.

Imajući ovo u vidu možemo vam ponuditi kvalitetna vozila koja će u potpunosti odgovarati vašim željama i potrebama i još samo poželjeti ...

 ... SRETAN PUT!

kontakt informacije

BANJA LUKA - Aleja Svetog Save 43
POGLEDAJTE LOKACIJU

AERODROM - Mahovljani bb
POGLEDAJTE LOKACIJU