Usluge

HomeUsluge

Usluge agencije

Rent a Car

Agencija Autostars Rent A Car Vam nudi iznajmljivanje svih vrsta vozila i prateće opreme uz jasno iskazane troškove. Dugogodišnje iskustvo uposlenika u iznajmljivanju vozila omogućuje nam da predvidimo i ispunimo sve Vaše potrebe. Naš vozni park i kvalitetna usluga garant su Vašeg zadovoljstva.

Limo servis (Limuzine sa vozačem)

Agencija Autostars limo servis je specijalizovana djelatnost za prevoz putnika sa vozačem. U svom voznom parku kompanija ima vozila marke: Porsche, Škoda, Citroen, Mercedes, Opel.

U sklopu naših usluga, nudimo: transfere na bilo koje lokacije u Evropi, transfere do i sa aerodroma, transfere na bilo koje lokacije, idealno za kupovine, razgledanje grada, vožnje na prijeme i ostala zbivanja (promocije, premijere, mature, itd.), svadbene vožnje mladenaca i svatova.

Dostava vozila na aerodrome

Vršimo dostavu vozila na aerodrome u zemlji i inostranstvu.

GRATIS DOSTAVA VOZILA NA BANJALUČKI AERODROM.


Šta je uključeno u cijenu?

  • Dnevni najam vozila
  • Neograničena kilometraža
  • Osiguranje od krađe, osiguranje trećeg lica i kasko osiguranje

Šta nije uključeno u cijenu?

  • Osiguranje putnika - PAI (nije obavezno)
  • Dodatne usluge i najam dodatne opreme koja nije u sklopu vozila
  • Gorivo
  • U cijenu rentiranja vozila nije uračunat PDV

pogledajte naša vozila
best

 

best

 

o nama

Kompanija Lumuzin servis Autostars je specijalizovana za usluge prevoza limuzinama, visokom i srednjom klasom vozila kao i za Rent-a-car usluge. Kompanija Limuzin servis Autostars postoji od 1999 godine. Često radimo za visoke delegacije sa pratnjom. Imamo dugogodišnje saradnje sa mnogim kompanijama u zemlji i inostranstvu.

Klijentima je zagarantovana diskrecija. Njihove i Vaše preporuke su garant kvaliteta naše usluge, za koju se svaki dan trudimo da bude što bolja i raznovrsnija. Nase reference su garancija nase kvalitetne usluge.

Imajući ovo u vidu možemo vam ponuditi kvalitetna vozila koja će u potpunosti odgovarati vašim željama i potrebama i još samo poželjeti ...

 ... SRETAN PUT!

kontakt informacije

BANJA LUKA - Aleja Svetog Save 43
POGLEDAJTE LOKACIJU

AERODROM - Mahovljani bb
POGLEDAJTE LOKACIJU