O nama

HomeO nama

Agencija Autostars - O nama

Agencija Autostars Lumuzin servis & Rent a car je specijalizovana agencija za usluge prevoza limuzinama visokom i srednjom klasom kao i za Rent-a-car usluge. Agencija Autostars je osnovana 1999. godine. U proteklom periodu agencija se izpozicionirala na tržištu te stekla veliki broj klijenata u zemlji i inostranstvu, što naše reference to najbolje pokazuju. Često saradjujemo za visoke delegacije sa pratnjom.

Obezbjeđujemo usluge prevoza širom Evrope i BiH, prevoz sa i do aerodroma u zemlji i inostranstvu a odličnu saradnju imamo i sa hotelima u našem gradu. Takođe sarađujemo sa konzulatima i ambasadama u BiH.

U ponudi imamo automobile visoke i srednje klase sa vozačima. Detaljnije informacije o našim vozilima pogledajte na linku Vozila. Minibuseve većih kapaciteta ili autobuse obezbeđujemo u saradnji sa poslovnim partnerima. Sva naša vozila poseduju klimu i svu ostalu opremu koja garantuje udobnu i sigurnu vožnju. Svi naši vozači odlično govore engleski I njemački jezik. Uvjek su obučeni prema evropskim i svetskim standardima. Pored usluga prevoza, nudimo i najam automobila bez vozača. Sve detalje možete pogledati na stranici Usluge.

Klijentima je zagarantovana diskrecija. Njihove i Vaše preporuke su garant našeg kvaliteta. Naše reference su garancija naše kvalitetne usluge.

pogledajte naše usluge
best

 

best

o nama

Kompanija Lumuzin servis Autostars je specijalizovana za usluge prevoza limuzinama, visokom i srednjom klasom vozila kao i za Rent-a-car usluge. Kompanija Limuzin servis Autostars postoji od 1999 godine. Često radimo za visoke delegacije sa pratnjom. Imamo dugogodišnje saradnje sa mnogim kompanijama u zemlji i inostranstvu.

Klijentima je zagarantovana diskrecija. Njihove i Vaše preporuke su garant kvaliteta naše usluge, za koju se svaki dan trudimo da bude što bolja i raznovrsnija. Nase reference su garancija nase kvalitetne usluge.

Imajući ovo u vidu možemo vam ponuditi kvalitetna vozila koja će u potpunosti odgovarati vašim željama i potrebama i još samo poželjeti ...

 ... SRETAN PUT!

kontakt informacije

BANJA LUKA - Aleja Svetog Save 43
POGLEDAJTE LOKACIJU

AERODROM - Mahovljani bb
POGLEDAJTE LOKACIJU